Institutul Geologic al României în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Meteorologice” Traian Vuia” București, sărbătorește astăzi, 17.10.2021, Ziua Mondială a Energiei Geotermice

Evenimentul, marcat la nivel mondial, își propune:

  • Prezentarea succesului geotermal în întreaga lume.
  • Promovarea celor care se implică împreună cu idei, educație și entuziasm in domenik energiei geotermice.
  • Organizarea de evenimente cu ocazia sărbătoririi geotermei și a oamenilor care o fac să se întâmple.
  • Evidențierea beneficiilor ecologice ale geotermei regenerabile la novel mundial.

Aceasta este ziua în care oamenii din întreaga lume sărbătoresc virtuțile și beneficiile energiei geotermice, își deschid firmele, showroomurile, locațiile, pentru excursii (atât virtuale, cât și fizice), discută despre noile tehnologii și lucrează pentru a include acest domeniu în legislație la nivel local, regional, național, la nivel internațional. De asemenea evenimentul îşi propune să aducă tot mai multi oameni aproape de acest domeniu.
Situația epidemiologica este complicata, dar internetul ne ușurează mult comunicarea.

Ne propunem să construim viitorul împreună, la scară globală; oameni și locuri diferite într-o unitate pentru comunități vibrante de promotori ai energiei geotermice. Internetul, rețeaua mondială, rețelele sociale și cele mai noi tehnologii de conferințe video ne oferă posibilitatea de a ne întâlni si a colabora în moduri imposibile acum câțiva ani.

Alăturați-vă echipei noastre inimoase pentru a sărbători Ziua Mondială a Energiei Geotermice! O puteți face ca simpli doritori de infirmație sau ca specialist, ca organizație implicată în domeniu.

Vă invităm să aflați mai multe despre acest nou capitol interesant din educația privind energia geotermică și toate elementele sale conexe; de la un nou site web la evenimente virtuale centralizate, până la o sărbătoare istorică a oamenilor, a tehnologiei și a inovației. Ne vom strădui să facem din Ziua Mondială a Energiei Geotermice unul dintre cele mai prețioase evenimente anuale. Veţi avea posibilitatea de a vedea obiective ce sunt climatizate cu energies geotermică chair şi instalații electrice, instalaţii de desalinizare, grădini botanice, restaurante celebre, școli și universități, facilități medicale și multe altele.

Evidențierea inovației ìn domeniu
Pe măsură ce industria își continuă dezvoltarea, Ziua Mondială a Energiei Geotermice va rămâne un proiect anual ca o piatră de încercare și o lume aparte, plină de momente memorabile și experiențe educaționale. Site-ul www.WorldGeothermalEnergyDay.org va rămâne operațional pe tot parcursul anului, deschis și gata de a fi explorat și folosit de profesori, practicieni și prieteni ai energiei geotermice.

ÌMPREUNĂ PUTEM SĂ FACEM MULTE
Suntem onorați să lansăm, să sporim și să dezvoltăm una dintre cele mai importante surse de energie din lume, poate cea mai ecologică; regenerabilă oferită gratis de pământ și vă invităm să aflați mai multe despre „energia geotermică reinventată” parcursul evenimentului dar si ulterior.

Împărtășește Pasiunea pentru Geotermie
Pentru susținătorii și liderii implicați în domeniu, Ziua Mondială a Energiei Geotermice este o oportunitate atât pentru comunitatea tehnică, cât și pentru colegii lor de a-și împărtăși pasiunea reciprocă, păstrând și promovând relații, tradiții și amintiri comune.

Vă aşteptăm cu drag, on-line.
ALEGE SĂ TE IMPLICI
Site-ul, www.WorldGeothermalEnergyDay.org te aşteaptă!