Key Visual Dino IGR 2017

Institutul Geologic al Romaniei prin  Muzeul Geologic Național, importantă instituție  de știință și cultură, în parteneriat cu de Dino Parc Râșnov,  cel mai mare parc cu dinozauri din Sud Estul Europei, anunță deschiderea expoziței temporare “Grădina  Dinozaurilor”.

Expoziția tematică cuprinde o serie de replici, în marime naturală, ale unor dinozauri care au populat planeta noastră în era mezozoică, realizate după ultimele descoperiri paleontologice. Dinozauri înfricoșători, precum Oviraptor –hoțul de ouă” sau Ankylosaurus „dinozaurul în armură, reprezentând verigi importante în sutele de ani de evoluție ale regnului animal, alaturi de prietenii lor, Ceratosaurus, Deinonychus, Velociraptor și Triceratops, așteaptă să fie vizitați și cunoscuți.

Lumea dinozaurilor, asa cum era atunci, prinde viață în curtea Muzeului National de Geologie!

Expoziția “Gradina Dinozaurilor” s-a inaugurat în data de 20 mai 2017, în cadrul evenimentului „Noaptea Europeană a Muzeelor”, și va avea caracter temporar fiind deschisă publicului până în data de 17 iunie 2017.

Deschisă în curtea Muzeul Geologic Național, aripa S, expoziția este vizitabilă de luni până duminică, în intervalul orar 10.00-18.00 (ultima intrare 17.30), fiind inclusă în fluxul de vizitare al muzeului.

Adresă: ȘoseauaKiseleff, nr. 2, București

Telefon: 031/438.17.44  Email: office(at)igr.roWeb:www.geology.ro

Facebook:Muzeul-National-de-Geologie