Bun venit în lumea uimitoare a atelierelor pentru copii organizate de Muzeul Geologic Național. Suntem încântați să anunțăm că vă așteaptă o vară plină de aventuri și descoperiri geologice captivante, special concepute pentru cei cu vârsta între 5 și 15 ani.

Muzeul Geologic Național este un loc magic unde copiii pot călători în timp prin istoria Pământului într-un mod distractiv și interactiv. Atelierele noastre au fost create special pentru a încuraja curiozitatea, dorința de cunoaștere, gândirea critică și lucrul în echipă dar și pentru a învăța prin joacă într-un mediu plăcut și prietenos.

În cadrul programelor educaționale participanții vor avea oportunitatea să lucreze cu diverse materiale și instrumente geologice puse la dispoziție de specialiștii muzeului astfel încât incursiunea în minunata lume a geologiei să fie mai atractivă și să ofere celor mici amintiri de neuitat. Fie că sunt pasionați sau nu de lumea din jurul lor, experiența participării va fi unică. Așadar părinți, copii, bunici vă așteptăm să “ne luam lumea-n cap, și cu mult curaj” să descoperim “misterele dinozaurilor”, să povestim despre “materialele naturale utilizate în jocuri virtuale” și să aflăm cum „poți deveni colecționar”!

Haideți să facem împreună ca vara 2023 să fie una de neuitat pentru copiii noștri!