Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice”
-co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Comunicat de presa

„Investiții pentru viitorul dumneavoastră”

Începerea implementării proiectului “MICROCOSMOS – Laborator de microscopie electronică

 București, 06.05.2014

Institutul Geologic al României, cu sediul în str. Caransebeș nr.1, sector 1, București, derulează, începând cu data de 25.04.2014, proiectul “MICROCOSMOS – LABORATOR DE MICROSCOPIE ELECTRONICĂ“, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Educației Naționale.

Valoarea totală a proiectului este de 10.964.901 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 8.982.017 lei.

Proiectul se implementează în localitatea București la Institutul Geologic al României, cu sediul în str. Caransebeș nr.1, sector 1, pe o durată de 15 luni.

Obiectivele proiectului sunt: modernizarea și dezvoltarea posibilitatilor de diagnostic ale unui laborator modern de cercetare, creșterea calității și diversificarea ofertei de servicii inovative pentru diferite ramuri ale economiei românesti, crearea unei infrastructuri de cercetare performante, multidisciplinară, cu utilizatori multipli, la care se adaugă și crearea de noi locuri de muncă prin atragerea tinerilor și a specialiștilor cu experiență în domeniul geologiei ambientale.

Detalii suplimentare puteți obține de la:

Nume persoană contact: Constantin COSTEA
Funcție: Director de proiect
Tel. 021.306.0431, Fax: 021.318.13.26, e-mail: titicostea@yahoo.com

Comunicat de presa 1-1